fbpx

Avis: Barca forlanger mindst 20 mio. euro for Abde

Peter Vyff - 24.12.22

// Abdessamad Ezzalzouli

Barca-spilleren Abdessamad Ezzalzouli, bedre kendt som Abde eller Ez Abde, er i øjeblikket er udlånt til Osasuna, hvor han eftersigende har tiltrukket sig interesse fra flere hold i Premier League. Ledelsen har derfor fastsat en pris på marokkaneren på mindst 20 mio. euro.

Ledelsen hentede adskillige forstærkninger til Camp Nou før sæsonen, hvilket betød at flere førsteholdsspillere fik langt til spilletid på førsteholdet. Det drejede sig blandt andet om Ez Abde, som derfor blev sendt på udlån til Osasuna, hvor han har leveret flere fine præstationer i efteråret.

Stortalentet har spillet otte kampe for Osasuna hidtil i sæsonen, hvor det er blevet til to assists undervejs. Udover præstationerne i La Liga, så har Ez Abde også imponeret flere, som en stærk indskifter for VM-overraskelsen Marokko, der endte på slutrundens fjerdeplads.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 21-årige Abdes flotte indsats har helt naturligt skabt en del interesse, og især fra Premier League, hvor flere hold ifølge avisen Sport skulle følge fløjspilleren. Barca har i lyset af dette fastsat et prisskilt på marokkaneren, og ledelsen forlanger eftersigende mindst 20 mio. euro for landsholdsspilleren.

Catalanerne skulle ifølge Sport være åbne overfor at sende Ez Abde videre efter denne sæson, hvor han er tilbage på Camp Nou. Barca-træneren Xavi overvejer dog stadig, hvorvidt marokkaneren skal have en chance på førsteholdet, hvilket kan få hans markedsværdi til at stige yderligere.

Barca betalte i sin tid 2 mio. euro for landsholdsspilleren, som han hentede hos Hércules. Catalanerne står derfor til at tjene mindst 18 mio. euro, hvis det lykkedes for ledelsen at få mindsteprisen for Ez Abde, hvilket i sidste ende ville styrke den hårdt pressede økonomi.

Stortalentet er dog først og fremmest at finde hos Osasuna resten af sæsonen, hvor det bliver spændende at følge hans udvikling, som kan vise sig kærkommen på Camp Nou.

.:FORSIDE:.