fbpx
Annonce

Avis: Barca forlænger med Álex Collado til 2024

Anders Lang Jensen - 15.07.22

// Alex Collado

For et år siden var fremtiden i Barca for Álex Collados vedkommende mere end dyster. Et skifte væk faldt til jorden og han var ikke indskrevet i klubben. Nu har Collado imponeret Xavi – og det honoreres nok med en forlængelse.

Efter ikke at have spillet en officiel fodboldkamp frem til januar skiftede Álex Collado til Granada på en lejeaftale. Her imponerede Collado i La Liga-klubben, og det har fået Xavi til at give midtbanekreatøren chancen i denne pre-season og måske man kommer til at se mere til catalaneren fra byen Sabadell.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca og Álex Collado meldes nemlig at være nået til enighed om en kontraktforlængelse, så den løber en ekstra sæson frem. Kontrakten stod til udløb efter denne sæson, men inden længe præsenteres en forlængelse til sommeren 2024. Det melder avisen Mundo Deportivo.

Xavi og resten af staben har valgt at se Álex Collado an i denne pre-season, og allerede nu har den offensive midtbanespiller leveret på et højt niveau. Xavis tiltænkte rolle til Collado er på den centrale midtbane, og det ventes, at han får mange chancer på holdet i den kommende sæson, selvom konkurrencen er hård.

.:FORSIDE:.