Avis: Barca forhandler med Max og Roussillon

FCBARCELONA.DK - 19.07.19

© Getty Images

To helt nye navne dukkede op på rygtebørsen i Barcelona i dag, i forbindelse med at Barca leder efter en venstre back. Her forhandles der angiveligt både med Philipp Max og Jerome Roussilion, der begge spiller i Bundesligaen.

Barcas søgen efter en reserve for Jordi Alba fortsætter. Blikket var egentlig rettet mod Betis' Junior Firpo, men andaluserne kræver angiveligt mere end Barca mener han skal koste.

Derfor kigges der i andre retninger og lige nu skulle det så være tysk fodbold der har catalanernes opmærksomhed. I dag fortætte avisen Sport nemlig, at man på samme tid taler med Augsburgs tysker Philipp Max og med Wolfsburgs franskmand Jerome Roussillon.

Begge spillere har udmærket sig som blandt de bedste på venstre back positionen i Bundesligaen og samtidig skulle prisen på dem begge være på et mere overkommeligt niveau. Barca har ikke planer om at kaste mange penge efter en spiller der får en reserverolle på holdet.

Philipp Max er 25 år og har været i Augsburg siden 2015. Han er noteret for 113 kampe for klubben. Jerome Roussillon er 26 år og har en fortid i Sochaux og Montpellier, indtil han for et år siden tog Wolfsburg, hvor det blev til 28 kampe i hans første sæson.

Begge spillere er i søgelyset  hos andre klubber, specielt Philipp Max, der også rygtes på vej til Liverpool.

.:FORSIDE:.