Avis: Barca forhandler med gratis Kurzawa

FCBARCELONA.DK - 04.04.20

© Getty Images

PSG's venstre back Layvin Kurzawa er på det seneste blevet rygtet til Barca til sommer og ifølge den catalanske avis Sport, er der allerede forhandlinger i gang spillerens agent. Kurzawa er transferfri til sommer.

Kurzawas kontrakt med PSG udløber til sommer og dermed kan han forhandle frit med andre klubber. Barca viser angiveligt stor interesse for den 27-årige franskmand og nu skulle der altså være tale om konkrete forhandlinger med spillerens agent Kia Joorabchian, som Barca i forvejen har et godt forhold til.

Tanken er at Kurzawa skal erstatte Junior Firpo, der ikke har overbevist i sin første sæson på Camp Nou. Derfor skal der først findes en løsning på Juniors fremtid, inden at man kan skrive under med Kurzawa.

Kurzawa skulle ifølge Sport være indstillet på en reserverolle for Jordi Alba, men er samtidig klar til at kæmpe for en plads på holdet og dermed presse Alba. I PSG har Kurzawa aldrig for alvor bidt sig fast som førstevalg, men han har alligevel været inde omkring det franske landshold ved flere lejligheder. 13 landskampe er han noteret for.

For Barca ligner Kurzawa en interessant mulighed, ikke mindst fordi han kan hentes gratis samtidig med, at man kan få penge for et salg af Junior, der forventes at kunne indbringe i omegnen af de 18 mio. euro, som Barca betalte for spansk-dominikaneren i sommer.

Som transferfri er Kurzawa også interessant for andre klubber, så han kommer ikke til at mangle tilbud. Arsenal og Napoli skulle også have været i kontakt med Joorabchian om en mulig kontrakt.

.:FORSIDE:.