Avis: Barca følger tæt med i Bernats genoptræning

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.02.21


Et af de områder Barca gerne vil forstærke sig på til sommer er i forsvaret på venstre back-positionen. En af kandidaterne er Paris Saint-Germains Juan Bernat og Barca følger derfor tæt med i spanierens genoptræning.

Juan Bernat har været ude med en knæskade i længere tid efterhånden, men torsdag vente den tidligere Valencia og Bayern München-spiller tilbage på træningsbanen, hvor han trænede for sig selv med bolden. Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver, at Barca følger tæt med i hans genoptræning.

Det er gode nyheder for Juan Bernat selv, men også for Barca, at han er tilbage på træningsbanen. Den Cullera-fødte spanier, som ligger uden for Valencia, står højt på catalanernes ønskeliste over forstærkninger i sommerens transfervindue. Det er der flere grunde til.

For det første er Juan Bernat en pålidelig venstre back, der er til at stole på. Det har han vist for Valencia, Bayern München og PSG. Han er god i defensiven og offensiven. Dertil kan han hentes på en fri transfer til sommer. Barca ønsker at hente ham ind på en fri transfer efter sæsonen.

Jordi Alba har siddet tungt på pladsen som venstre back lige siden han skiftede tilbage til klubben fra Valencia i 2012. Barca ønsker mere konkurrence på positionen, så derfor vil den sportslige ledelse hente Bernat. Det er årsagen til, at Barca følger tæt med i den snart 28-årige spaniers genoptræning.

.:FORSIDE:.