Avis: Barca følger Adama Traoré

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.10.20

© Getty Images

Den tidligere Barca-spiller Adama Traoré bliver nu fulgt tæt at Barca, skriver den catalanske avis Sport. Det er hans flotte præstationer for den engelske klub Wolverhampton, der har kastet interessen fra Barca af sig.

Adama Traoré forlod Barca for nogle år siden til fordel for Aston Villa. Siden var han så forbi Middelsbrough og nu er han i Wolverhamtpon. I sidste sæson fik han sit helt store gennembrud. De flotte præstationer er fortsat i denne sæson, såvel i Premier League som på Luis Enriques spanske landshold.

Flere store engelske klubber som Manchester United, Manchester City og Liverpool er naturligvis interesseret i Adama Traoré, men Barca er også med i kampen. Ifølge Sport, så har Adamas agent allerede holdt samtaler med flere store klubber for at undersøge en fremtid et andet sted end i Wolves.

I sidste sæson stod Adama Traoré for seks mål og tolv assist. Han er en af de bærende spillere i Wolverhampton og det har kastet udtagelser til det spanske landshold af sig. Den 24-årige catalaner ser dog ikke ud til at blive længe i den engelske klub.

Wolverhampton vurderer angiveligt Adama Traoré til at koste 100 mio. euro, så det bliver ikke billigt for Barca, hvis de vil have deres tidligere spiller tilbage til den catalanske hovedstad. Adama har spillet fire kampe for Barcas førstehold.

.:FORSIDE:.