fbpx

Avis: Barca får hård konkurrence om Nico Williams

Markus Johannessen - 09.07.24

 


Barca er ikke den eneste klub, som er på jagt efter Nico Williams' underskrift. Nu meldes det, at catalanerne får hård konkurrence fra specielt tre andre europæiske storklubber, som vil gå efter angriberen denne sommer. 

Nico Williams har i sin seneste sæson tiltrukket en enorm mængde opmærksomhed i fodboldeuropa og fortsætter med at brillere med det spanske landshold, som har kvalificeret sig til semifinalen i EM. 

Hans navn er stærkt forbundet med Barca, især efter at præsident Joan Laporta mandag forsikrede, at klubben fra et økonomisk aspekt kan håndtere hans ansættelse. Men det ser dog ikke ud til at blive helt uden hindringer, når catalanerne skal overbevise den 21-årige angriber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca, kommer der nemlig hård konkurrence fra både Premier League og Bundesligaen. Det berettes, at både Chelsea, Liverpool og Bayern München har meldt sig ind i kampen om Nico Williams' signatur. 

Ifølge den catalanske avis Sport, er Bilbao-angriberen mest fristet af at trække i Barca-trøjen næste sæson, men klubbens konkurrenter har pengene til at lokke med en mere lukrativ kontrakt. Nico Williams har dog selv udtalt, at han indtil videre blokerer for alle rygter om hans fremtidige klub, da han udelukkende fokuserer på EM, hvor han og Spanien i aften møder Frankrig i kampen om en finaleplads.

Bilbao har ikke tænkt sig at forhandle med andre klubber, så Nico Williams' frikøbsklausul på 50-60 mio. euro skal betales, for at de slipper ham.

nicowilliams16F

// Nico Williams
.:FORSIDE:.