Avis: Barca er tæt på at sælge Dembélé til United

FCBARCELONA.DK - 29.09.20

© Getty Images

Ifølge avisen AS er der en opsigtsvækkende handel under opsejling. De fortæller at Barca og Manchester United er meget tæt på enighed om en handel med Ousmane Dembélé og prisen skulle ligger på 50-60 mio. euro.

Dembélé er netop vendt tilbage efter 10 måneders skadesfravær, men noget tyder på, at Barca ikke har tænkt sig beholde ham i denne sæson. Avisen AS mener at vide, at et skifte til United er nært forestående.

Den franske angriber kom til Barca for tre sæsoner siden for massive 130 mio. euro, svarende til 1 mia. kroner, men Dembélé har aldrig indfriet forventningerne. Mange skader og en udisciplineret opførsel udenfor banen har kendetegnet hans ophold.

Nu skulle Barca være klar til at acceptere en pris på mellem 50 og 60 mio. euro og det afskrækker angiveligt ikke Manchester United. Med salget vil Barca både få en pæn slat penge i den slunke kasse, ligesom man sparer lønnen til en spiller, der næppe kan forvente en hovedrolle.

Med et salg af Dembélé gætter AS på, at Barca vil gå målrettet efter Memphis Depay, da Koeman føler større behov for en central angriberen end en kantspiller.

644x70

.:FORSIDE:.