Avis: Barca er opmærksom på Eric García

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.06.20

© Getty Images

Barcas tidligere ungdomsspiller, Eric García, forlod catalanerne og La Masia til fordel for Manchester City i 2017 i en alder af 16 år. Nu tre år senere står han foran kontraktudløb og det er Barca opmærksomme på.

Eric García var regnet for et af de helt store forsvarstalenter på La Masia inden han forlod Barca som 16-årig i 2017. Han var anfører på alle de ungdomshold han spillede på i Barca, så derfor var det et stort tab for klubben, da de mistede ham.

Den unge catalaner blev lokket til Manchester City af Pep Guardiola, hvor han lagde vægt på, at vejen til førsteholdet ville være mindre end i Barca. I denne sæson har García da også fået seks kampe i Premier League, samt fået spilletid i Champions League og flere andre turneringer.

I 2021 har García kontraktudløb med Manchester City og indtil nu har han tøvet med at forlænge med englænderne. Det er Barca opmærksomme på og de skulle angiveligt være interesserede i at hente ham tilbage til klubben på en fri transfer om et års tid. Det skriver de store catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo.

Eric Garcías situation kan sammenlignes lidt med Gerard Piqués forløb i Barca. Som 17-årig forlod han Barca til fordel for Manchester United for senere at vende tilbage til Barca. Måske det samme kan gøre sig gældende for den Barcelona-fødte Eric García.

.:FORSIDE:.