Avis: Barca er interesseret i Alvaro Morata

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.01.19

I går blev det afgjort at Munir skifter til Sevilla og det efterlader Barca tyndt besat på angrebspositionen. Derfor har klubben nu kastet blikket på endnu en Chelsea-spiller.

Det er ikke kun Chelsea-spilleren Willian, som Barca eftersigende er ude efter. Nu har de også fået interesse for Alvaro Morata, der gerne vil væk fra Chelsea, melder den catalanske avis Sport.

Den spanske angriber blev i december 2018 sat i forbindelse med et skifte til Barca, da han skulle have tilbudt sig til catalanerne og nu gengælder Barca angiveligt den interesse. Et skifte på en lejeaftale kan måske blive en realitet, da Chelsea gerne vil af med ham, gerne allerede denne vinter.

Økonomien spiller også en rolle når det kommer til at hente den tidligere Real Madrid-angriber. Chelsea kræver angiveligt 3 mio. euro for en lejeaftale og at Barca betaler 50% af hans løn. Det vil blive lidt over 10 mio. euro i alt. En købsoption kan også komme med i aftalen.

Barca vil gerne forstærke 9'er positionen denne vinter efter salget af Munir, da man vil være tyndt besat med Luis Suárez, der har haft problemer med knæet i denne sæson. Det vil være for risikabelt kun at fortsætte med ham.

Suárez vil også have brug for flere pauser, hvorfor det vil være godt at kunne få en habil angriber ind denne vinter, efter at Munir er rykket til Sevilla.

.:FORSIDE:.