Avis: Barca er i Paris for at tale om Rabiot

FCBARCELONA.DK - 11.07.18

Barca har tilsyneladende sat ekstra fokus på PSG's Adrien Rabiot, efter at Paulinho har forladt klubben. I følge catalanske medier, er sportschef Eric Abidal rejst til Paris for at tale med hans agent og med PSG.

Det er angiveligt Paulihnos skifte til Guangzhou der har speedet op for Barcas interesse for Rabiot, der tidligere har været sat i forbindelse med catalanerne. Den 23-årige og 191 cm høje midtbanespiller er både fysisk stærk og teknisk dygtig, så han passer umiddelbart godt til Barcas måde at spille på.

Eric Abidal har i følge avisen selskab af Pep Segura fra Barcas ledelse og det kan være et tegn på, at der skal forhandles seriøst med PSG.

Den franske klub er ikke kendt for at slippe spillere frivilligt, men det tæller til Barcas fordel, at Rabiots kontrakt udløber om blot et år. Dertil kommer, at midtbanespilleren ikke har ønsket at forlænge. Dermed kan PSG være tvunget til at forhandle, hvis de vil have penge for ham.

Rabiot selv vil angiveligt gerne væk fra PSG og skulle der komme et tilbud fra Barca, bliver det næppe et problem at blive enig med ham om en kontrakt.

Adrien Rabiot er ikke med Frankrig ved VM og det betyder, at han ikke skal have en lang ferie efter slutrunden. Han kan reelt starte hos Barca, ligeså snart de to klubber måtte nå til enighed.

.:FORSIDE:.