Avis: Barca enig med Frankfurts Luka Jović

Anders Lang Jensen - 11.02.19

© Getty Images

Barca planlægger så småt sommerens transfervindue og på Camp Nou ønsker man at hente en central angriber. Mandag eftermiddag meddeler tysk avis, at catalanerne skulle være nået til enighed med Frankfurt-angiberen, Luka Jović.

Den 21-årige serbiske angriber har i denne sæson imponeret stort for Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, hvor han netop nu er topscorer i den tyske liga med 14 mål efter 21 kampe. Derudover har han lavet tre assists. Jović er lejet hos portugisiske Benfica, men tyskerne har sikret sig en købsoption, de allerede har bekræftet, at de vil udløse.

Det ændrer dog ikke på den massive interesse fra andre storklubber heriblandt Barca. I det catalanske har man haft nøje øje med den unge spydspids, og nu beretter den lokale tyske avis Frankfurter Allgemeine Zeitung, at Barca er nået til enighed med Jović og hans agent om en kontrakt.

Ifølge avisen mangler Barca og Eintracht Frankfurt blot at finde frem til en transfersum, hvilket dog kan blive svært. Angiveligt har klubber som Real Madrid, Bayern München og Chelsea også føleren ude omkring serberen, og det kan få prisen skudt i vejret.

Købsoptionen, som tyskerne har, ligger i omegnen af 10-12 millioner euro, men Frankfurt vil sælge til den rette pris, der naturligvis vil ende markant højere end den førnævnte pris. Barca vil være med omkring forhandlingsbordet, idet man ser Luka Jović som en langsigtet erstatning for Luis Suárez.

.:FORSIDE:.