fbpx
Annonce

Avis: Barca-emnet Luiz Felipe koster 40 mio. euro

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.04.20

© Getty Images
// Luis Felipe

Barca blev tilbage i midten af marts måned sat i forbindelse med Lazio-spilleren Luiz Felipe. Brasilianeren er stadig interessent for catalanerrne og nu er de blevet bekendt med prisen for ham.

På sommerens transfermarked vil Barca forstærke det centrale forsvar, da catalanerne kun har Piqué, Lenglet og Umtiti til de to pladser i midterforsvaret. Luiz Felipe er en af de spillere Barca har fulgt i måneder og nu kender de prisen på ham.

Den italienske hovedstadsklub betalte kun 1 mio. euro for den 23-årige forsvarsspiller forr tre år siden, men nu vil de forsøge at øge den sum med 40 gange, da Lazio kræver 40 mio. euro for brasilianeren. Det skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport.

I mellem tiden håber Lazio at forlænge kontrakten med Luiz Fulipe, så de kan øge prisen på ham og få flere penge ved at sælge ham, hvis det bliver nødvendigt.

Luiz Felipe har haft en rigtig god sæson for romerne indtil corona-pausen satte en stopper for al fodbold. I denne sæson har han toppræsteret og sammen med sit hold udfordrer Lazio Juventus i kampen om scudettoen.

.:FORSIDE:.