Avis: Barca dropper interessen for Luka Jović

Anders Lang Jensen - 16.04.19

© Getty Images

Barcas sportslige ledelse arbejder på højtryk for at finde en ny langsigtet erstatning for uruguayanske Luis Suárez. Den unge Luka Jović har været et varmt navn, men angiveligt skulle catalanerne nu have droppet serberen.

Den blot 21-årige Eintracht Frankfurt-frontløber har eksploderet med rekordfart i denne sæson. 25 mål i 40 kampe er facit for serberen, og det har fået Barcas sportslige ledelse til at kigge nærmere på den talentfulde angriber.

Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca scoutet Jovic omkring 15 gange live på stadion, og arbejdet omkring den unge angriber har været detaljeret. Men konklusionerne fra ledelsen skulle, trods de mange mål fra spillerens fødder, ikke været lutter positive.

Avisen beretter om specielt ønsket om det tekniske aspekt af spillet fra Barcas side. Målene er ikke til at tage fejl af, men ledelsen ser ikke serberens tekniske evner som gode nok til at slå igennem på Camp Nou. Spillet i de små rum er mindst lige så afgørende for Barca som at score mål, og her vil man angiveligt kigge efter andre navne.

Derudover vil Eintracht Frankfurt kræve en massiv pris for Luka Jović, der gør, at ledelsen ikke vil satse hele budgettet på en ret så ung og uprøvet spiller på topplan.

.:FORSIDE:.