Avis: Barca arbejder videre på sponsor til Camp Nou

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.09.21

// Camp Nou

Der har tidligere været meldinger fremme om, at Barca vil sælge rettighederne til navnet af klubbens ikoniske stadion. Nu meldes det, at der fortsat arbejdes videre med planerne om at finde en navnesponsor til Camp Nou.

Allerede i sidste sæson var rettighederne til Camp Nous navn faktisk overdraget til klubbens velgørenhedsfond, med henblik på at finde en navnesponsor til hjemmebanen. De indtæger skulle gå til bekæmpelsen af corona, men siden Barcas meddelelse om det, har der ikke været meget nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den catalanske avis Sport melder imidlertid, at Barca arbejder videre med planerne om at sælge navnerettighederne til Camp Nou. Formålet er at øge klubbens indtæger. Et salg af navnerettighederne til Europas største stadion vil skabe store indtægter i klubkassen.

Der tales endvidere om, at det er nødvendigt at finde en navnesponsor til Camp Nou for at kunne realisere Espai Barca, som er projektet med hele renoveringen af Camp Nou og området omkring stadion, der lader til at blive dyrere end først antaget.

Det har før været diskuteret om Barca skal sælge rettighederne til Camp Nous navn. Der er ingen tvivl om, at det vil være en økonomisk gevinst for Barca med henblik på at øge sponsorindtægterne, men det vil også være en kontroversiel beslutning.

.:FORSIDE:.