fbpx

Avis: Barca arbejder på forlængelse med Gavi

Anders Lang Jensen - 06.10.21

// Gavi

Barcas 17-årige stortalent Gavi har været én af sæsonens store positive overraskelser. Midtbanekreatøren har taget meget spilletid på førsteholdet og er netop nu for første gang udtaget til det spanske landshold.

På rekordfart har Gavi slået sit navn fast som en spiller med en stor fremtid på Camp Nou. Den bare 17-årige Barca-spiller har også imponeret landstræner for Spanien, Luis Enrique og Gavi har stor tillid fra ledelsen i Barca.

Ifølge avisen Sport arbejder Barca nemlig på at forlænge Gavis kontrakt hurtigst muligt. Den nuværende aftale blev underskrevet for under 12 måneder siden, men den løber kun til 2023 og har en frikøbsklausul på 50 millioner euro.

Barca vil give Gavi en ny og forbedret kontrakt, som i stedet strækker sig helt til 2026 og med en dertil markant højere frikøbsklausul på 500 millioner euro. Da Gavi er under 18, kan der muligvis kun indgås en aftale på maksimalt tre år. Det spanske fodboldforbund kan dog gøre undtagelser.

I tilfælde af FIFA-reglerne vil Barca give Gavi en tre-årig forlængelse med option på yderligere to år, som klubben kan udnytte. Uanset hvad har Gavi en stor fremtid i det catalanske, og Barca vil sikre stortalentet på en lang aftale hurtigst muligt.

.:FORSIDE:.