fbpx

Avis: Barca arbejder på at hente Messi til sommer

FCBARCELONA.DK - 25.09.22

// Lionel Messi

I sommer gik flere meldinger på, at Barca angiveligt skulle forhandle med Lionel Messi om argentinerens retur til Camp Nou. Nu bekræfter avisen Mundo Deportivo, at Barca-ledelsen netop nu arbejder på at realisere signingen til sommer.

Mere og mere peger i retning af, at der er en meget reel mulighed for, at Lionel Messi til næste sommer vender tilbage til Barca. Argentinerens kontrakt i PSG udløber den 30. juni næste år, hvor han vil kunne forlade den franske klub kvit og frit.

Allerede tilbage i juli og august kunne adskillige medier afsløre, at Barca og præsident Joan Laporta skulle forhandle med Lionel Messi om argentinerens skifte tilbage til Barca til sommer. Laporta selv bekræftede også interessen i et interview, mens også Xavi meddelte, at han gerne vil have Messi tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I denne weekend var det så avisen Mundo Deportivo, som kunne afsløre, at ledelsen i Barca netop nu arbejder på at kunne realisere signingen af Messi til sommer. Planen er at hente den argentinske troldmand på en fri transfer og byde ham velkommen hjem med en storslået hyldest, som han netop ikke fik ved sin afsked.

Det afgørende punkt i bestræbelserne på at hente Messi tilbage bliver uden tvivl økonomien og der er ingen tvivl om, at argentineren må acceptere en betydeligt lavere løn end han er vant til, for at indordne sig i det nye og mere begrænsede lønbudget på Camp Nou. Derudover meldes det, at Messi også må acceptere at få en mere sekundær rolle på holdet.

Både Xavi, Mateu Alemany og Jordi Cruyff skulle være overbeviste om, at Lionel Messi ville kunne give holdet endnu et løft. Derudover ser man meget store muligheder i et sammenspil mellem Messi og Lewandowski i det catalanske angreb, hvor de to stjerner vil kunne skabe en døbringende duo.

Ifølge Mundo Deportivo skulle Joan Laporta have gjort det til sit personlige projekt at få hentet Lionel Messi tilbage til Barca, men præsidenten er også klar over, at signingen kun realiseres hvis økonomien hænger sammen.

.:FORSIDE:.