Avis: Barca afviste at sælge Semedo til Atlético

FCBARCELONA.DK - 12.07.19

© Getty Images

I følge den franske avis L'Equipe, forsøgte Atlético de Madrid at købe Semedo, da de to klubber mødtes om Griezmann tidligere på ugen. Her skulle Barca dog have afvist at lade portugiseren indgå i en handel.

Det var Barcas direktør Oscar Grau der var i Madrid forleden i et forsøg på, at forhandle en mindelig aftale om Antoine Griezmann på plads, så man slap for at købe ham fri af kontrakten. Barca håbede derved at betalingen kunne deles op i bidder.

Det skulle have været på dette møde, at Atlético ytrede ønske om at lade Nelson Semedo være en del af betalingen, hvilket Grau angiveligt hurtigt afslog. Det er muligvis en af årsagerne til, at Atlético nægtede at forhandle en aftale på plads med Griezmann.

Semedo har ellers været rygtet væk fra Barca denne sommer i søgen efter en hovedrolle i en anden klub og Atlético de Madrid var været nok det varmeste emne.

Med afvisningen viser Barca klart, at den portugusiske højre back indgår i planerne for den kommende sæson og det er måske her at hovedrollen venter.

.:FORSIDE:.