Avis: Barca accelererer købet af ny angriber

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.02.19

© Getty Images

Det har længe været kendt, at Barca arbejder på signingen af en ny kommende angrebsstjerne, der kan tage over for Luis Suárez - måske allerede til sommer. Den proces er Barca nu begyndt at sætte fart i.

Vintermarkedet er et lukket kapitel og derfor har Barca nu rettet blikket mod sommerens transfermarked, hvor det helt store mål er at hente en kommende afløser for Luis Suárez. Profilen de søger er en ung angriber med et godt omdømme.

Listen over mulige emner var stor tidligere på sæsonen, men nu har Barca sat fart i processen om at finde en ny angriber, så feltet er blevet skåret kraftigt til. Det skriver den catalanske avis El Mundo Deportivo, hvor kilder fra klubben har fortalt det til avisen.

I de seneste uger har 21-årige Luka Jovic (Frankfurt) lignet den store favorit, men ifølge Mundo Deportivos oplysninger har han tabt terræn til den et år ældre Maxi Gómez (Celta), men også 23-årige André Silva (Sevilla) figurerer blandt de tre nuværende bedst placerede kandidater på listen.

Barca-kilder bekræfter overfor Mundo Deportivo, at Maxi Gómez er den best positionerede spiller til at blive den nye angriber på Camp Nou. Uruguayaneren har to sæsoner på bagen i sig i La Liga, hvor han er en kendt målscorer. 18 mål af slagsen blev det til i sidste sæson, mens han i denne indtil nu har nettet ni gange.

.:FORSIDE:.