fbpx

Avis: Balde er en mulighed hvis Alonso ikke kommer

Markus Johannessen - 05.08.22

Det har længe været Xavis plan at hente en venstreback-profil, som kan supplere Jordi Alba. Marcos Alonso fra Chelsea er Xavis førsteprioritet, men skulle dette ikke lykkes, er La Masia-talentet Alejandro Balde klar til opgaven.

Ifølge flere europæiske medier har Chelseas ledelse ikke meget tilovers for Barca lige i øjeblikket, eftersom både Raphinha og Koundé blev snuppet for næsen af Londonklubben. Det skulle angiveligt besværliggøre forhandlingerne af Marcos Alonso, som Xavi og co. håber på at kunne byde velkommen til Camp Nou. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, bør der dog ikke være grund til panik, hvis Chelsea ikke er til at handle med. Det 18-årige La Masia-talent, Alejandro Balde, føler sig angiveligt klar til at indtage venstreback-positionen, efter nogle overbevisende præstationer ved træningskampene i USA.

Marcos Alonso er en garvet og erfaren spiller, hvorimod Balde vil være helt grøn som førsteholdsspiller i Europas elite, men Xavi har angiveligt tillid til det unge talent. Den 18-årige venstreback har nemlig haft en flot sæsonstart, hvor han er modnet meget som fodboldspiller. 

Ifølge avisen Sport, ser trænerstaben ham allerede som værende udviklet nok til at dele position med klubveteranen, Jordi Alba. Både Baldes fysiske og tekniske egenskaber gør ham konkurrencedygtig nok til at stå ansigt til ansigt med de mest krævende rivaler i europæisk fodbold. 

Såfremt Xavi får succes med at indlogere Marcos Alonso i truppen, vil Alejandro Balde sandsynligvis bliver udlejet, så han kan fortsætte sin gode udvikling.

 

// Alejandro Balde
.:FORSIDE:.