fbpx
Annonce

Avis: Azpilicueta bedt om at kræve skifte fra Chelsea

Peter Vyff - 19.06.22

// Cesar Azpilicueta

César Azpilicueta meldes kraftigt på vej til Camp Nou, dog er der intet sket endnu. Catalanerne er angiveligt ved at blive utålmodige, og har bedt forsvarsspilleren om at gøre det klar overfor Chelsea, at han vil til Barca.

Barca meldte forleden ud at Dani Alves ikke får forlænget sit ophold på Camp Nou. Det har efterladt Xavi med Sergiño Dest, som førsteholdets eneste naturlige højreback, men med Sergi Roberto som en mulig vikar. Catalanerne har derfor i længere tid arbejdet på at hente César Azpilicueta tilbage til La Liga, hvor han startede sin karriere hos CA Osasuna.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det så dog ud til at forhandlingerne ville ende hårdknude, da Chelsea i foråret udløste en klausul i Azpilicuetas kontrakt. Det betød at hans ophold på Stamford Bridge blev forlænget med ét år, og at landsholdsspilleren dermed ikke kunne skifte transferfrit i løbet af det kommende transfervindue.

Det stod derfor klart at Chelsea ikke havde nogle intentioner om at miste forsvarsspilleren, men det har ikke fået Barca til at slippe idéen om Azpilicueta. Ledelsen på Camp Nou er dog ved at blive utålmodige, da der ikke er sket de store fremskridt i forhandlingerne med Premier League-holdet.

Catalanerne har derfor ifølge The Sun bedt Azpilicueta om at indsende en transferanmodning til ledelsen på Stamford Bridge. Det skulle eftersigende være nok til at få Chelsea til at ændre deres holdning, da de ikke ønsker at blokere et skifte, hvis det er anførerens store ønske.

Spanieren skiftede til Chelsea tilbage i 2012, hvor han ankom fra Marseille. Azpilicueta har leveret på allerhøjeste niveau i den nu 10-årige periode på Stamford Bridge, hvor det samlet set er blevet til hele 476 kampe for førsteholdet. Det har Chelsea angiveligt tænkt sig at ære ved ikke at stå i vejen for et sommerskifte.

Det bliver derfor spændende at følge Azpilicueta-transferen i de kommende uger, hvor der skal ske fremskridt i forhandlingerne, hvis ikke Barca skal trække sig helt fra handlen. Catalanerne har sat en deadline for transferen, da de ønsker at hente en højreback til Camp Nou, inden Xavis mandskab påbegynder sæsonopstarten op et par uger.

 

.:FORSIDE:.