fbpx

Avis: Atlético og Juventus giver grønt lys til Morata

Anders Lang Jensen - 26.01.22

// Alvaro Morata

ps5 art


Dagene flyver af sted, og mange ting mangler fortsat at blive realiseret på Barcas vintermarked. Ønsket er stort om at bringe nye folk ind, men det kræver, at andre ryger ud. Alvaro Morata rykker dog tættere på et Barca-skifte.

Italienske Juventus er millimeter fra at købe Fiorentinas angrebsstjerne Dusan Vlahovic for 75 millioner euro. Derfor er Torino-klubben åbne for at bryde lejeaftalen med Alvaro Morata, der dermed vil blive sendt tilbage til Atlético Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Madrilenerne er dog ligeledes klar til at indgå en ny lejeaftale med Barca om Alvaro Morata. Der er altså givet grønt lys fra de to involverede klubber, og nu mangler Barca bare at skabe luft i budgetterne til at registrere den nye angriber. Det melder avisen Sport. Den opgave er dog lettere sagt end gjort.

Der er få dage tilbage af transfervinduet, og Barca er nødt til at lave løsninger for at bringe Alvaro Morata ind. Nøglen er franske Ousmane Dembélé. Han skal enten forlænge sin aftale, som vil skabe luft til Morata eller forlade klubben denne vinter. Det vil naturligvis også gøre plads til den nye angriber.

.:FORSIDE:.