Avis: Atlético blander sig i kampen om Kurzawa

Magnus Wind - 20.05.20

© Getty Images

Barca har venstrebacken Layvin Kurzawa på ønskelisten, som en mulig backup til Jordi Alba. Franskmandens kontrakt med PSG udløber efter denne sæson, men nu blander Atlético Madrid i sig transferkampen. 

At finde en god venstre back, som kan være backup for Jordi Alba, har længe været et ønske for Barca. Klubben har forsøgt sig med flere forskellige spillere og i øjeblikket er det Junior Firpo, som har tjansen. Spansk/domikaneren har dog ikke imponeret i sin første sæson, hvilket eftersigende har ført til, at Barca kigger efter en erstatning. Her har catalanerne blandt andet kikkerten rettet mod PSG, hvor Layvin Kurzawa kan hentes på en fri transfer efter denne sæson. 

Konkurrencen for at sikre sig Kurzawas underskrift er dog stor, da Barca ikke er den eneste interessede klub. Forleden gik rygterne på, at Arsenal også havde den 27-årige franskmand på deres ønskeliste. Nu skriver avisen Sport, at også Atlético Madrid melder sig ind i kampen. De to klubber vil uden tvivl kunne tilbyde mere spilletid end Barca, da Jordi Alba er sikker mand på venstrebacken for catalanerne. 

Kurzawa kom til PSG i 2015, og har i denne sæson spillet 23 kampe for klubben, inden den franske liga blev aflyst. 

 

.:FORSIDE:.