fbpx
Annonce

Avis: AS Roma kæmper for at holde på Pellegrini

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.06.21

@ Getty Images
// Pellegrini

Lorenzo Pellegrini er en af kandidaterne til at forstærke den catalanske midtbane, men AS Roma vil gøre alt hvad de kan for at holde Barca fra deres midtbanestjerne. Italienerne kæmper med næb og kløer for at holde på deres anfører.

Eftersom Georginio Wijnaldum skiftede til Paris Saint-Germain har Barcas sportslige ledelse rettet blikket mod andre midtbanespillere, som potentielt kan skifte til Barca, da Koeman mener der er behov for en forstærkning til den del af banen. Heraf kommer interessen i Pellegrini.

For nu er der kun tale om interesse fra Barcas side, for de har ikke indledt forhandlinger med den italienske hovedstads klub. Vil catalanerne forsøge, kommer de sandsynligvis til at blive mødt af en lukket og låst dør.

Ifølge El Mundo Deportivo henviser Roma kontant til Pellegrinis frikøbsklausul på 30 mio. euro, da de nægter at forhandle med andre klubber om at sælge ham. De vil beholde en af deres vigtigste spillere, mens Pellegrinis intention er at blive på Stadio Olimpico.

Den italienske avis Corriere dello Sport med base i Rom fortæller videre om Barcas interesse i Pellegrini. De skriver at romerne forsøger at presse den næsten 25-årige midtbanespiller til at forlænge kontrakten med sin barndomsklub.

Pellegrinis kontrakt med Roma udløber i sommeren 2022, så Roma vil meget gerne forlænge med deres stjernespiller. Barca har ikke lagt et bud, men er ifølge Mundo Deportivo opmærksomme på situationen. De vil gå efter Pellegrini, hvis ikke han bliver enig med sin klub.

.:FORSIDE:.