fbpx

Avis: Araújo og Gavi skal forlænges i november

Anders Lang Jensen - 29.10.21

© Getty Images
// Ronald Araujo // Gavi

Barca er netop kommet i mål med to usandsynligt vigtige forlængelser med Ansu Fati og Pedri. Der er dog en række unge spillere, der fortsat har høj prioritet for ledelsen, og drøftelserne med Ronald Araújo og Gavi starter næste måned.

Ronald Araújo har kontrakt frem til 2023 med en frikøbsklausul på 200 millioner euro, men ledelsen er særdeles tilfredse med uruguayanerens udvikling. Midterforsvareren skal belønnes og sikres på en lang aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Samtidig har Gavi på rekordtid slået sig fast som førsteholdsspiller i det catalanske trods sine kun 17 år. Midtbanekreatøren har også kontrakt til 2023 og en frikøbsklausul på 50 millioner euro – et beløb som europæiske topklubber ikke vil have et problem med at betale for en spiller med Gavis talent.

Ifølge avisen Mundo Deportivo er de to spillere meget vel de næste i køen til at underskrive kontraktforlængelser. Avisen melder, at ledelsen planlægger møder med spillernes agenter i november måned for at indlede den formelle dialog.

Begge forløb skal køre sideløbende ligesom med Ansu Fati og Pedri. Forhåbningen er, at begge kontrakter kommer hurtigt på plads, og begge spillere ønsker kun at blive på Camp Nou.

.:FORSIDE:.