fbpx
Annonce

Avis: Aftale på plads med Eric Garcia fra sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.11.20

© Getty Images
// Eric Garcia

Eric García var 16 år, da han forlod Barca i 2017, og nu er han 19 år. Han spiller allerede på det spanske landshold og alt tyder på, at han vender tilbage til Barca sandsynligvis til sommer. Der skulle allerede være en aftale på plads nu.

Catalanerens kontrakt med Manchester City udløber i sommeren 2021 og han har allerede fortalt den engelske klub, at han ikke forlænger sit ophold. Barca forsøgte at hente ham i det seneste transfervindue, men de kunne ikke møde Citys priskrav.

Barca tilbød 10 mio. euro plus yderligere otte mio. euro i variabler for forsvarsspilleren, men City accepterede ikke tilbuddet fra Barca og derfor blev en handel sat på pause.

Ifølge den catalanske avis Sport tyder alt nu på, at et skifte for Eric García kommer til at ske til sommer. Barca vil ikke gå efter ham i januar, da økonomien ikke tillader det. I stedet vil klubben vente til sommer og hente ham på en fri transfer.

Det gode forhold mellem Barcas sportsdirektør Ramon Planes og Garcías agent Ivan de la Peña har angiveligt gjort, at der nu allerede er en aftale på plads med García om, at han skal tilbage til Barca til sommer.

.:FORSIDE:.