fbpx
Annonce

Avis: Aftale med Dortmunds Moukoko rykker nærmere

Anders Lang Jensen - 09.12.22

// Youssoufa Moukoko

topbar222

18-årige Youssoufa Moukoko har kontraktudløb med Dortmund efter denne sæson, og angrebskometen er på blokken i det catalanske. Moukoko selv drømmer angiveligt om Barca, og en aftale kan være rykket nærmere.

Der er gang i en hård kamp mellem en række topklubber om at sikre sig Youssoufa Moukokos underskrift til sommer. Dortmund håber på at forlænge aftalen med angriberen, men et skifte væk fra Bundesliga-klubben kan meget vel rykke nærmere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er det Youssoufa Moukokos eget ønske at skifte til Barca, og klubben undersøger lige nu mulighederne for en aftale. Det tyske stortalent, med camerounsk baggrund, kan forlade Dortmund ved kontraktudløb til sommer, og det gør ham til et oplagt emne hos ledelsen på Camp Nou.

Økonomisk vil Youssoufa Moukoko og hans bagland uden tvivl kræve en stor kontrakt og udnytte den store interesse, der er fra flere europæiske storklubber. Moukokos egen drøm om Barca kan dog spille en rolle, og det gør, at sådan et skifte måske rykker en smule tættere på.

moukoko3

.:FORSIDE:.