fbpx

Avis: AC's økonomiske krav kan hindre Barca-skifte

FCBARCELONA.DK - 19.02.22

// Andreas Christensen

ps5 art


Danske Andreas Christensen er ved snart talrige lejligheder rygtet kraftigt til Barca til sommer, men nu er der forlydender om, at hans øknomiske krav til en kontrakt kan blive en hindring for et skifte til det catalanske.

Det er ingen hemmlighed at Barcas økonomi er i knæ og at præsident Joan Laporta er i gang med en svær balancegang mellem at rette økonomien op og samtidig sikre et slagkraftigt mandskab.

Derfor kræver alle forstærkninger et stort arbejde og klubben vil allerhelst forstærke sig med spillere der kan komme på fri transfer, så man slipper for at betale en overgangssum. Her passer Andreas Christensen, også kendt som AC, fortrinligt ind, for hans kontrakt med Chelsea udløber til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu skriver avisen Sport imidlertid, at det kan blive mere end svært at overbevise AC om en kontrakt, ikke af sportslige grunde, men økonomiske. Danskeren overvejer nøje sin fremtid, hvor han har tilbud fra Chelsea om forlængelse og angiveligt også et attraktivt tilbud fra Bayern München. Også andre klubber skulle være på banen med interesse.

Når Barca skal forstærke sig til sommer, skal man fordele pengene nøje ud fra de behov som Xavi ser. Hvor skal holdet primært styrkes og hvor langt slår pengene til? Her kan det blive svært at finde plads til AC i lønbudgettet, hvis danskeren stiller for høje krav til en kontrakt.

Situationen er et udemærket eksempel på, at Barca i øjeblikket ikke konkurrerer på lige fod med andre storklubber i Europa, der har bedre styr på økonomien. Det kan i sidste ende betyde, at AC ikke ender i Barca i denne omgang.

Det helt store spørgsmål er hvor langt Barca kan og vil strække sig for at hente AC, som Xavi angiveligt meget gerne vil have til klubben. Danskeren har de kvaliteter som det kræver at spille i Barca og avisen Sport nævner ham som fremtidens løsning i det centrale forsvar ved siden af Ronald Araujo.

.:FORSIDE:.