Avis: AC Milans Kessié er på agendaen i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.09.21

© Getty Images
// Kessié

Koeman fik ikke sin fysisk stærke midtbanespiller i sommerens transfervindue, så derfor fortsætter Ramon Planes med at lede efter spillere, som kan opfylde det som Koeman søger. Franck Kessié nævnes som en mulighed.

Den 24-årige ivorianske midtbanespiller Franck Kessié fra AC Milan nævnes nu som en mulig forstærkning til Barca i sommeren 2022. Den stærke AC Milan-spillers kontrakt med italienerne udløber i sommeren 2022, hvor han som det ser ud nu kan hentes på en fri transfer.Ifølge Mundo Deportivo er Kessié en midtbanespiller, som passer til det Koeman leder efter. Han er fysisk stærk og målfarlig, hvilket hans 14 mål i 50 kampe for AC Milan i sidste sæson vidner om, selvom flere af de mål blev sat ind på straffespark.

Kessiés kontrakt med AC Milan udløber som nævnt i sommeren 2022, men indtil nu afviser han at forlænge med den italienske storklub. Som det ser ud nu kan Kessié dermed frit forhandle med andre klubber om et klubskifte fra januar.

Det kan dog blive svært for Barca at sikre sig Kessiés underskrift, da han ifølge Mundo Deportivo kræver seks mio. euro efter skat i løn i sin næste kontrakt han laver om det så bliver med Milan eller en ny klub. Barca kan få svært med at matche det i øjeblikket med deres politik om at sænke lønomkostningerne.

.:FORSIDE:.