Avis: AC MIlan ønsker både Umtiti og Junior Firpo

Magnus Wind - 20.01.21

© Getty Images

Serie A's tophold, AC Milan, ønsker angiveligt at hente både Samuel Umtiti og Junior Firpo. De to forsvarsspillere har ikke fået meget spilletid under Ronald Koeman i denne sæson og det ligner et muligt exit. 

Det har været småt med spilletiden for Samuel Umtiti og Junior Firpo i det seneste års tid. Førstnævnte har været hårdt ramt af en knæskade, mens sidstnævnte ikke rigtig har haft den store tilid hos trænerne. Barca ønsker, at sælge begge spillere så klubbens økonomi kan blive forbedret. 

På den front, er der imidliertidigt gode nyheder for Barca. Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport, så ønsker AC Milan nu at hente både Umtiti og Junior Firpo. Serie A's tophold ser de to forsvarsspillere som forstærkninger til den bagerste kæde. 

La Gazzetta dello Sport meddeler desuden, at AC Milan aktivt arbejder på at forstærke truppen i dette transfervindue, da man går benhårdt efter det italienske mesterskab. Et salg af Umtit og Junior Firpo vil uden tvivl hjælpe på Barcas i forvejen skrøblige økonomi, hvor specielt franskmandens høje løn er et problem for for catalanerne.

.:FORSIDE:.