fbpx

Avis: AC Milan klar til at betale 20 mio. euro for Dest

Anders Lang Jensen - 07.12.22

// Sergiño Dest

topbar222

Barcas Sergiño Dest er i denne sæson udlejet til italienske AC Milan, men højrebacken har indtil videre haft svært ved at spille sig ind på holdet. Milan-klubben er dog stadig klar til at indløse købsoptionen på 20 mio. euro.

Selvom det blot var en lejeaftale, som Sergiño Dest forlod Barca på, tyder meget på, at amerikaneren ikke har en fremtid på Camp Nou. Det er klubbens håb at sælge højrebacken permanent, og det kan købsoptionen i lejeaftalen hjælpe til med.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er AC Milan nemlig lige nu klar til at betale købsoptionen på Sergiño Dest efter denne sæson, som ligger på 20 millioner euro. Trods udsving i efteråret indtil videre er italienerne altså umiddelbart klar til at købe Dest fri af Barca, meldes det.

Barca betalte selv lige over 20 millioner euro for Sergiño Dest i 2020, da man købte ham i Ajax. Nu kan klubben forhåbentlig tjene samme sum ind og geninvestere i en ny profil til højrebacken, som er ledelsens helt store prioritet i et af de kommende transfervinduer.

22-årige Sergiño Dest spillede alle fire kampe til VM for USA, hvor amerikanerne nåede ottendedelsfinalen. Her blev Holland endestationen og Dest og holdkammeraterne.

dest13

.:FORSIDE:.