Avis: AC Milan går igen efter Ivan Rakitic

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.04.20

© Getty Images

Ifølge de seneste meldinger fra AC Milan-lejren var klubben ude efter Ivan Rakitic i sommeren 2018, da han overvejede om han skulle forlænge med Barca. Nu vil milaneserne gøre et nyt forsøg til sommer.

I går kunne vi her på fcbarcelona.dk fortælle, at Rakitic helst ser sin fremtid tilbage i Sevilla på grund af familien, men det afholder ikke andre klubber fra at lokke ham til deres klub. Det gælder blandt andet for AC Milan.

AC Milans sportsdirektør, Massimiliano Mirabelli, kunne forleden fortælle om sit besøg hos Rakitic i sommeren 2018, da han forsøgte at overbevise kroaten om et skifte til Milano-klubben. Dengang lykkedes det ikke, da Rakitic forlængede med Barca til 2021.

Nu vil AC Milan angiveligt gøre et forsøg på at hente Rakitic til San Siro igen til sommer. Det skriver den catalanske avis Mundo Deportivo. De er dog ikke alene om interessen, da ærkerivalerne fra Inter, spanske Atlético Madrid og en lang række andre klubber også har snøren ude efter Rakitic.

Kroaten vil dog helst tilbage til Sevilla, men andalusierne ser muligheden for at bringe VM-sølvvinderen tilbage til Sanchez Pizjuan for nærmest umulig, da de får svært ved at betale transferen til Barca og lønnen til den nu 32-årige Rakitic.

.:FORSIDE:.