Avis: Abidal kigger på Lyons Ferland Mendy

Anders Lang Jensen - 10.10.18

I sommer forlod franske Lucas Digne det catalanske til fordel for engelske Everton. Det efterlod Barca med blot Jordi Alba til venstreback-positionen, men Eric Abidal arbejder på sagen. Lyons Ferland Mendy står øverst på ønskelisten.

På dagens forside af den catalanske sportsavis Mundo Deportivo er den franske venstreback nemlig at finde på forsiden. Ferland Mendy har i denne sæson imponeret stort for storklubben Lyon, og det har man bemærket på Camp Nou.

Siden Dignes afsked i sommer har man arbejdet på at finde den rigtige mand til positionen. Ifølge avisen er Ferland Mendy favoritten blandt den sportslige ledelse til at blive hentet til det catalanske. Samtidig ser man den offensive back som en langsigtet erstatning til Jordi Alba.

Ifølge Mundo Deportivo har Barca fulgt franskmanden helt siden ungdomsårene, men specielt i de sidste måneder har man angiveligt scoutet detaljeret på venstrebacken. Det forventes derfor, at der muligvis allerede bliver sendt bud på Mendy til januars transfervindue.

.:FORSIDE:.