Avis: 30% tilskuere kan vende tilbage i september

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.05.20

© Getty Images

La Liga ser ud til at blive spillet færdig uden tilskuere i resten af den forlængede sæson. Først til september, når den nye sæson begynder, kan man igen forvente tilskuere på stadions i La Liga, men nok kun i begrænset omfang.

Fredag var Javier Tebas ude med en melding om, at den ny sæson i La Liga vil starte den 12. september. Netop i september ser nogle af tilskuerne ud til at komme tilbage til de forskellige stadions i Catalonien og Spanien.

Ifølge den catalanske avis Sport, så arbejder La Liga med, at 30% af tilskuerne kan vende tilbage til de forskellige stadions i september. For Barcas vedkommende, vil det betyde, at knap 30.000 tilskuere kan komme ind på Camp Nou til efteråret.

Næste i skridt i planen mod at få tilskuere tilbage på stadions igen er angiveligt at lukke 50% af kapaciteten ind i november måned, mens man først ventes at må lukke 100% af tilskuerne ind i starten af 2021.

Det ser således ud til, at det varer et godt stykke tid før Barca igen får opbakning fra næsten 100.000 tilskuere, som der er plads til på Camp Nou.

.:FORSIDE:.