Inter: 'Barca skal betale Lautaros frikøsklausul'

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.05.20

© Getty Images

Barca er ude efter den 22-årige angriber Lautaro Martínez fra Inter og catalanerne forsøger angiveligt at bytte sig til angriberen i øjeblikket. Nu melder Inter dog ud, at Barca skal betale frikøbsklausulen.

Det er Inters sportsdirektør, Piero Ausilio, som kommer med udmeldingen. 'Hvis de vil have ham, så skal Barca betale frikøbsklausulen. Lautaro er ikke til salg' siger han til Sky Sport Italia.

'Barca har kontaktet os med henblik på at hente Lautaro og vi har en god relation til dem, men vi har fortalt dem, at vi ikke vil sælge Lautaro. Den eneste måde de kan få ham, er ved at betale hans frikøbsklausul - det ved alle'.

Lautaros frikøbsklausul lyder på 111 mio. euro i en begrænset periode fra den 1. juli til den 15. juli, så Barca skal agere hurtigt, hvis de vil sikre sig den unge argentiner.

'Klausulen udløber tidligt i juli, men lige nu taler vi ikke om det i Inter, fordi vi regner med at have ham. Han er en vigtig spiller for os, som stadig har tre år tilbage af sin kontrakt og vi har ikke nogle intentioner om at sælge vores bedste og vigtigste spillere' slår Ausilo fast til slut.

.:FORSIDE:.