Atlético kræver 200 mio. euro for Griezmann!

FCBARCELONA.DK - 12.07.19

© Getty Images

Tidligere i dag offentliggjorde Barca, at man har købt Antoine Griezmann ved at betale franskmandens frikøbsklausul på 120 mio. euro. Nu går Atlético Madrid dog til modangreb og afviser at acceptere catalanernes køb.

Atlético Madrid ser ud til at være særdeles rasende over, at Barca er løbet med deres stjerneangriber, Antoine Griezmann. Kort tid efter, at catalanerne offentliggjorde købet af franskmanden, har madrilenerne udsendt en pressemeddelelse, hvor man slår fast, at Barca bør betale 200 mio. euro, da catalalanerne lavede en aftale med Griezmann inden, at frikøbsklausulen faldt til 120 mio. euro.

'Atlético Madrid mener, at beløbet, som er blevet betalt, er utilstrækkeligt for at udløse frikøbsklausulen, da det er tydeligt, at spilleren indgik aftalen med FC Barcelona inden, at frikøbsklausulen faldt fra 200 til 120 mio. euro. Det var også inden ændringen af frikøbsklausulen, nemlig den 14. maj, at spilleren offentliggjorde, at han forlader klubben' skriver Atlético Madrid.

Barca har endnu ikke reageret på Atlético Madrids reaktion og det er da heller ikke sikkert, at catalanerne har tænkt sig at gøre det. Det er nemlig meget tvivlsomt, at madrilenerne får noget som helst ud af deres vredesudbrud. Griezmann har betalt sin frikøbsklausul og det spanske ligaforbund har accepteret, at kontrakten ophæves. Dermed kan franskmanden skifte frit til den klub han ønsker.

Atlético Madrid kan ikke forhindre Antoine Griezmanns skifte til Barca, men de kan dog lægge sag an mod Barca og kræve de 80 mio. euro ekstra, som de mener, at de er berettigede til. Det er dog meget tvivlsomt, at madrilenerne kan vinde en sådan sag, da Barca og Griezmann ikke har underskrevet noget endnu.

Det virker også meget naivt af Atlético Madrid at tro, at en spiller, som vil skifte til en anden klub ved at betale frikøbsklausulen, ikke allerede har talt med den kommende klub og sørget for, at en aftale er på plads. Var dette ikke tilfældet, skulle Greizmann af egen lomme have betalt 120 mio. euro uden at være sikker på, at han havde en ny klub. Sådan fungerer det ikke i moderne fodbold og det ved alle klubber. Derfor virker det mest af alt som et desperat forsøg på at få flere penge i kassen og samtidig erklære Barca krig.

.:FORSIDE:.