Atletico-sejr for første gang i 21 opgør i La Liga

Jacob Møller Nielsen - 22.11.20

© Getty Images

Det var en sort dag for Barcelona, da mandskabet i går måtte gå fra banen med et nederlag på 1-0 mod Atletico Madrid og med skader til Pique og Sergi Roberto. Nederlaget var det første i 21 opgør mod Atletico i La Liga.

En dyr fejl af Ter Stegen og Pique tilsammen førte til Carrascos mål kort før pausen, som Barca ikke formåede at komme tilbage på. Dermed måtte Barca i gårsdagens topopgør mod Atletico se sig slået med 1-0, da skarpheden og farligheden i mandskabet manglede i stor stil.

Nederlaget til Atletico var ligeledes det første i de seneste 21 kampe mod Atletico Madrid i La Liga. Det er ikke lykkes for Diego Simeone at besejre Barca i ligaen i hele den tid, som han har været træner - før i går. Sidste sejr til Atletico i ligaen finder man tilbage i 2010, hvor Barca på Atleticos gamle hjemmebane Vicente Calderon måtte se sig slået med 2-1.

Det er altså en trist brud på en flot stime, som Ronald Koemans mandskab må indse, de har været arkitekterne bag. Nederlaget kommer på et tidspunkt, hvor der er kaos i klubben, og hvor spillet på banen ikke fungerer. Dertil fortsætter skadesplagen med at rasere i Barca-lejren, og der er dermed ikke meget positivt at tage med fra denne sæsonstart i La Liga indtil videre.

 

.:FORSIDE:.