Atlético Madrid er ligaens klart stærkeste hold

FCBARCELONA.DK - 21.11.20

© Getty Images

Det ligner på forhånd en uhyre svær opgave for Barca i aften, hvor de gæster Atlético Madrid på Wanda Metropolitano. Holdet fra Madrid er nemlig kommet klart bedst fra start af alle i ligaen i denne sæson.

Træner Diego Simeone og hans spillere har nærmest fået en drømmestart på La Liga denne sæson, samtidig med, at de har kunne se såvel Barca som Real Madrid smide uventede point på vejen.

Atlético har spillet syv kampe der har resulteret i fem sejre og to uafgjorte, hvilket gør dem til det eneste ubesejrede hold i ligaen. De 17 point giver dem dog ikke førstepladsen, for Real Sociedad har hentet 20 point, men i ni kampe.

Atlético er ikke kendt for at score mange mål, men i deres syv kampe er det alligevel blevet til 17 kasser, hvilket er næstbedst af alle. Til sammenligning har Barca scoret 15 mål i samme antal kampe, så madrilenernes offensiv har altså været bedre end Barcas her i sæsonstarten.

Sådan er det også når det gælder defensiven. Barca har lukket otte mål ind, mens Atlético som altid er bomstærke bagude med kun to scoringer mod sig, hvilket er klart bedst i ligaen.

Det er derfor ligaens mest formstærke hold som Barca gæster i aften.

.:FORSIDE:.