Atlético-direktør: 'Griezmann skifter til Barca'

FCBARCELONA.DK - 12.06.19

© Getty Images

Den administrerende direktør i Atlético Madrid, Miguel Ángel Gil Marín, har netop udtalt, at franske Antoine Griezmann skifter til Barca den 1. juli denne sommer og at han har vidst det siden marts måned.

Indtil videre har Antoine Griezmann kun bekræftet, at han forlader Atlético Madrid denne sommer, men han har endnu ikke løftet sløret for hvor han skifter til. Onsdag aften blev det dog afsløret af den administrerende direktør i Atlético Madrid, Miguel Ángel Gil Marín.

'For mig er det meget klart hvor Antoine Griezmann skal spille - det har jeg vidst siden marts. Han skal til Barcelona' sagde Gil Marín til kanalen Movistar+.

Dermed virker det meget sikkert, at Antoine Griezmann vil trække i Barca-trøjen den 1. juli, når hans frikøbsklausul falder til 120 millioner euro, som Barca har tænkt sig at betale til Atlético Madrid.

Den catalanske avis Mundo Deportivo følger op på udtalelsen og bekræfter, at Griezmann ifølge deres kilder på Camp Nou skifter til Barca den 1. juli.

Barca havde angiveligt ikke tænkt sig at melde nogle indkøb ud inden den 1. juli og især ikke Griezmann, da det er afgørende, at frikæbsklausulen falder til de 120 mio. euro. Det vides endnu ikke, om den taktik er ændret, nu da Atlético-direktøren selv har afsløret klubskiftet.

.:FORSIDE:.