fbpx
Annonce

Atlético-boss: 'Vi har ikke forhandlet om Griezmann'

Anders Lang Jensen - 15.09.22

// Antoine Griezmann

Trods forlydender om enighed mellem Barca og Atlético Madrid om et salg af Antoine Griezmann afviser madrilenernes præsident, Enrique Cerezo, at man har været i dialog med Barca om en ny pris for angriberen.

Barca og Atlético Madrid er ifølge avisen L'Équipe tæt på at opnå enighed om et permanent salg af Antoine Griezmann, til en pris der er lavere end 40 millioner euro, som købsoptionen ellers lyder på. Atlético Madrids præsident, Enrique Cerezo, forklarer dog nu, at madrilenerne ikke har forhandlet med Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Vi har ikke været i dialog med Barcelona, og det har vi heller ikke nogen intention om. Griezmanns situation er ganske klar. Lige nu har intet ændret sig med Barcelona vedrørende Griezmann – det er det samme som i begyndelsen af sæsonen’, udtaler Cerezo ifølge journalisten Fabrizio Romano.

Barca og Atlético Madrid er uenige om, hvorvidt madrilenerne er tvunget til at udløse købsoptionen på de 40 millioner euro. Lige nu spiller Antoine Griezmann konsekvent kun en halv time i hver kamp for ikke at spille minimum 45 minutter, som det kræver i et vis antal kampe, før købsoptionen bliver obligatorisk for Atlético Madrid.

Det er en situation, der frustrerer Barca-ledelsen, og en løsning kan meget vel blive den, som L'Équipe berettede om tirsdag, nemlig at Barca og Atlético Madrid finder frem til en aftale, hvor madrilenerne køber Griezmann fri, men dog for et betydeligt mindre beløb end de 40 millioner euro.

griezmann4

.:FORSIDE:.