Medier: Atletico anmelder Barca til La Liga

Anders Lang Jensen - 20.07.19

© Getty Images

Efter at Barca officielt bekræftede købet af franske Antoine Griezmann, har der været stor utilfredshed hos Atletico de Madrid, der nu angiveligt har besluttet at indberette Barca til La Liga for overtrædelse af reglerne.

Atletico de Madrid har allerede gjort det klart, at de mener, at Barca bør betale 200 millioner euro og ikke de 120 millioner euro for Griezmann, eftersom klubben mener, at Barca indgik en aftale med franskmanden langt tidligere end den 1. juli, hvor klausulen faldt med de 80 mio. euro.

Atletico de Madrid-præsident Enrique Cerezo har fortalt, at man udelukkende vil klage over Barca, hvis man finder bevismateriale for samtaler mellem Barca og Antoine Griezmann, og noget tyder på, at madrilenerne er sikre i deres sag.

Ifølge flere medier, heriblandt ESPN, har madrilenerne nu formelt indberettet Barca til La Liga i håbet om at modtage 80 millioner euro udover frikøbsklausulen, der blev betalt fra Barcas side. Ifølge mediet tager La Liga organisationen sagen op på et møde torsdag.

I en tidligere udtalelse har Barcas præsident Josep Maria Bartomeu slået fast, at han imødeser en sag med ro, da han forsikrer om, at alt er foregået efter reglerne.

.:FORSIDE:.