fbpx

Athletic-præsident tog afstand fra Williams-rygter

Peter Vyff - 21.09.23

// Nico Williams

Barca skulle eftersigende have stor interesse i Nico Williams fra Athletic Club Bilbao. Catalanerne må dog se langt efter kantspilleren, hvis det står til baskernes præsident John Uriarte, der ønsker at forlænge baskerens kontrakt.

Spaniens landshold afsluttede i sidste uge et par succesfulde EM-kvalifikationskampe, hvor holdet storsejrede over både Georgien og Cypern. Barca kunne glæde sig over at se, at både Lamine Yamal og Gavi scorede, og målene havde det til fælles, at de blev assisteret af Nico Williams.

Artiklen fortsætter under annoncen


Athletic-spilleren formåede dermed at bygge ovenpå en allerede imponerede sæsonstart, hvor det er blevet til fire assists i fire La Liga-kampe. Og Williams imponerede statistik har nu tiltrukket sig en del interesse fra Barca, som i sidste uge skulle have kontakt til hans agent og forhørt sig om mulighederne for et fremtidigt skifte.

Den 21-årige Williams står nemlig uden kontrakt efter denne sæson, hvilket har gjort ham til et varmt emne hos Barca-ledelsen, som tidligere har haft stor succes med at tiltrække transferfrie spillere. Catalanerne får dog svært ved at hente kantspilleren, hvis det står til John Uriarte, der står i spidsen for Athletic.

Præsidenten tog forleden klar afstand til de igangværende rygter: 'Både Nico og hans familie er meget glade i Bilbao og hos Athletic Club. Vi arbejder hårdt for, at han kan blive her i mange år' fastslog Uriarte, som dermed støttede op omkring træner Ernesto Valverdes udsagn.

Den tidligere Barca-træner har også været ude og udtrykke ønsket om at beholde Williams i mange år endnu, da han uden tvivl er baskernes mest værdifulde aktiv på nuværende tidspunkt. Meget tyder derfor på, at stortalentet forlænger hos Athletic, hvilket også har været kutyme hos hans forgængere i den baskiske klub..:FORSIDE:.