fbpx

Aspas: 'Jeg vil hellere møde Barca uden Suárez'

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.10.20

© Getty Images
// Celta // Aspas

I aften gælder det for Barca deres anden kamp i La Liga i denne sæson. Her møder catalanerne Celta Vigo på udebane. Forud for opgøret har galiciernes store stjerne Iago Aspas udtalt sig om kampen.

Først fik formstærke Ansu Fati et par kommentarer med på vejen fra Iago Aspas. 'Ansu har ellerede vist sig frem flere gange, som han gjorde mod Villarreal i søndags. Jeg håber han fortsætter den formkurve for spansk fodbolds og landsholdets skyld' kom det ærligt fra den 33-årige galicier.

Han tilføjede: 'Ansu er startet denne sæson i stor form, men hans høje selvtillid overrasker mig. Han spiller for så et stort hold helt uden frygt. Hvis han forsøger at komme forbi en modspiller to gange og fejler, så vil han stadig prøve en tredje gang' sagde Aspas videre.

Herefter kommenterede Apsas Luis Suárez' skifte til Atlético Madrid. 'Han var en fantastisk spiller for Barca og han hjalp mig meget, da jeg kom til Liverpool. Selvfølgelig vil jeg foretrække at møde Barca uden Suárez. Det vil jeg og alle andre hold i La Liga foretrække' afsluttede han.

.:FORSIDE:.