Arturo Vidal vender tilbage før tid

Lars Ravn - 15.11.19

© Getty Images

Den seneste tids demonstrationer og politisk uro i Chile får nu også konsekvenser rent sportsligt. De chilenske spillere nægter nemlig at spille kampen mod Peru og derfor vender Arturo Vidal tidligt tilbage til Barcelona.

Kampen skulle have været spillet onsdag den 20. november og beslutningen om at droppe kampen blev taget på et spillermøde onsdag. Holdet har informeret Perus fodboldforbund om beslutningen.

Landstræneren Reinaldo Rueda har som konsekvens af udmeldingen sendt spillerne tilbage til deres respektive klubber, og Vidal vender derfor tilbage til Barcelona før tid.

'Vi er fodboldspillere, men frem for alt er vi mennesker og medborgere. Lige nu har Chile langt vigtigere prioriteter end næste onsdags kamp' skriver Gary Medel på Twitter på vegne af holdkammeraterne.

Flere af Chiles spillere har tidligere udtrykt opbakning til protesterne mod landets præsident Sebastian Piñera. Protesterne omhandlede i første omgang prisstigninger på offentlig transport, men har siden udviklet sig til også at omhandle uligheden i landet.

.:FORSIDE:.