fbpx
Annonce

Arturo Vidal: 'Urimeligt at pengene ikke er kommet'

FCBARCELONA.DK - 28.12.19

© Getty Images
// Vidal

Arturo Vidal har nu selv bekræftet, at han kræver en bonus af Barca, uden at han direkte sætter beløb på. I en udtalelse siger han, at han ikke føler det er rimeligt, at Barca ikke betaler.

Rygterne i catalansk og spansk presse om Vidals påståede krav på 2,4 mio. euro i bonus, nåede hurtigt over Atlanten til Chile, hvor Arturo Vidal holder juleferie. Her fik den lokale presse en kommentar til sagen.

Her havde Vidal tydeligvis ikke den store lyst til at uddybe kravet. 'Det er ikke mig der står for det. Det er derfor jeg har min repræsentant og min advokat, der tager sig af disse ting som en bonus' kom det fra ham.

Alligevel kom der lidt mere fra hovedpersonen. 'Jeg finder det urimeligt, hvis pengene ikke er kommet, men det er ikke noget vi skal beskæftige os med i dag. Jeg er på juleferie og vi taler om det, når jeg er tilbage' sagde han slutteligt.

Dermed er polemikken en kendsgerning og sagen kommer med garanti til at fylde en hel del i medierne, når Vidal vender tilbage til Barcelona for at genoptage træningen den 2. januar.

.:FORSIDE:.