fbpx
Annonce

Arturo Vidal: 'Jeg vil føle mig vigtig'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 16.06.20

© Getty Images
// Vidal

Arturo Vidal er i de seneste måneder vedvarende blevet rygtet væk fra Barca. I et interview med El Periodico slår chileneren fast, at han ønsker at føle sig vigtig, men omvendt elsker tilværelsen i Barcelona.

Efter vedvarende rygter om et skifte til Italien, tog Arturo Vidal forleden en snak med den catalanske avis El Periodico. Her slog han fast, at han føler sig i topform oven på den tre måneder lange corona-pause og snildt ser sig selv på topniveau i de næste tre år. Han lagde dog ikke endegyldigt låg på de mange rygter om en sommertransfer.

'Med min træning føler jeg lige nu, at ja kan spille på højste niveau de næste tre eller fire år. Mine tal taler for sig selv, GPS'en viser det' kommer det selvsikkert fra chileneren. 'Der er to måneder tilbage, men jeg vil føle mig vigtig. Og hvis ikke det er tilfældet, bliver du nødt til at kigge på din karriere' lyder det videre fra Vidal, som ikke direkte afskriver muligheden for et sommerskifte.

'I Barcelona gennemlever jeg en fantastisk periode. Min familie er glad, og jeg har nogle rigtig gode holdkammerater. Jeg holder af at spille. Jeg holder af at føle mig vigtig. Her mener jeg ikke i alle kampe, men i de afgørende - dem der gør, at du vinder titler' forklarer den 33-årige midtbaneprofil.

'På stadion (Camp Nou, red.) og i gaderne giver fansene mig en følelse af at være elsket. De kan lide, at jeg altid giver mig fuldt ud, også selvom pressen kun taler om Barca-DNA' afslutter chileneren spidigt. Således afviser Arturo Vidal altså ikke, at han muligvis tager del i sine sidste måneder i Barca-trøjen.

.:FORSIDE:.