Arthurs lyskeproblemer bekymrer i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 13.12.19

© Getty Images

Arthur Melo har ikke spillet den rolle denne sæson som man havde håbet på og det er fysikken der har hæmmet ham. Lige nu sidder han ude med lyskeproblemer og det er uvist hvornår han kan spille igen.

Arthur har givet mange eksempler på, at når formen er på plads, er han utrolig betydningsfuld på det catalanske hold. Hans måde at spille på minder meget om legenden Xavis og derfor er man glade for brasilianeren i Barcelona.

Der har dog været alt for langt imellem at det har kørt for Arthur. I sin første sæson lagde han godt ud, men fysikken begyndte at slide på ham og den sidste del af sæsonen sad han meget udenfor.

Denne sæson har også været præget af fysiske problemer, der har betydet en del tid udenfor. Lige siden den seneste landskampspause i november er det på ny lyskeproblemer der har holdt Arthur ude.

Lyskeproblemer er ofte svære at slippe af med og derfor bekymrer det i Barcelona, at problemerne er tilbagevendende. Arthur har ikke været udtaget til de seneste par kampe og han har heller ikke været at finde på træningsbanen.

Klubbens læger har ikke meldt noget ud om, hvornår Arthur forventes klar igen, men intet tyder på at det sker lige med det samme. Det handler om at komme problemerne til livs, så brasilianeren kan hjælpe holdet i den sidste halvdel af sæsonen.

Som det  ser ud nu, er Arthur næsten med garanti ude af lørdagens kamp mod Real Sociedad og han er samtidig meget tvivlsom til El Clásico på onsdag. Der er sågar spekulationer om, at han har spillet sin sidste kamp i 2019.

.:FORSIDE:.