Arthur: 'Tak for alt Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 25.08.20


Arthur Melos afsked med Barcelona blev noget turbulent, for det var ikke med brasilianerens gode vilje, at han tidligere på sommeren blev solgt til Juventus. Nu er han ude med en følelsesladet afskedshilsen til fans og holdkammerater.

Arthur nægtede ganske simpelt at afslutte sæsonen med Barca på grund af det uventede skifte til Juventus. Han brød derved sin kontrakt og skuffede mange fans og sikkert også holdkammeraterne.

Alligevel ser han tilbage på et par gode år i Barcelona. Det fremgår af den afskedshilsen han kom med i går. Læs her:

'Det er altid svært at tage afsked, men mest når man forlader et sted, der er blevet ens hjem, en utrolig by, der altid vil være i mit hjerte. Her modtog alle mig som en catalaner. Man viste mig en ny kultur og hjalp mig med at udvikle mig som spiller, men først og fremmest som menneske.

Jeg siger farvel til en fantastisk gruppe spillere og jeg føler mig heldig over, at have spillet med dem, men først og fremmest er jeg taknemmelig over,  at have haft deres støtte og venskab. Det er personer med et stort hjerte.

Og tilhængerne, som jeg holdt af fra første dag. Jeg er stolt over at være culé og have forsvaret et af de største klublogoer i verden. De viste mig venlighed og respekt og det glemmer jeg aldrig.

I dag er det tid til at sige farvel, men jeg vil altid bære det hele i mit hjerte. Tak for alt, Barcelona'.

.:FORSIDE:.