Arthur og Vidal på Copa Américas idealhold

FCBARCELONA.DK - 11.07.19

Det sydamerikanske fodboldforbund Conmebol har udvalgt de 11 spillere fra Copa América de mener gjorde det bedst på de forskellige positioner. Her er der blevet plads til både Arthur og Arturo Vidal, men ikke til Messi.

Såvel Arthur som Vidal kan se tilbage på Copa América med tilfredshed over egen indsats. Arthur har naturligt mest at glæde sig over fordi Brasilien vandt slutrunden, mens Vidal og Chile overraskende tabte klart til Peru i semifinalen.

De to Barca-spillere blev i går belønnet med en udtagelse til turneringen idealhold, som en teknisk komité fra Conmebol stod for.

Man finder ikke Messi blandt de udvalgte spillere. Han havde svært ved at finde niveauet i gruppespillet, men løftede sig i knockoutkampene og i bronzekampen, indtil han blev udvist.

Indsatsen har dog ikke været nok til en plads på idealholdet og det kan nok heller ikke afvises, at hans stærke beskyldninger om korruption og aftalt spil i netop Conmebol, har spillet ind i beslutningen om at udelade ham.

Conmebols idealhold ser samlet set således ud: Alisson (Brasilien), Dani Alves (Brasilien), Giménez (Uruguay), Trauco (Peru), Arthur (Brasilien), Paredes (Argentina), Arturo Vidal (Chile), James (Colombia), Everton (Brasilien) og Guerrero (Peru).

.:FORSIDE:.