Arthur møder Barca for første gang siden skiftet

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.10.20


Arthur Melo blev lige pludselig smidt ud af Camp Nou tilbage i juni måned, da Barca ikke længere kunne bruge midtbanespilleren. Nu spiller han for Champions League-modstanderen Juventus, hvor han her står overfor Barca i morgen.

Den brasilianske midtbanespiller møder i morgen onsdag for første gang sin tidligere klub siden skiftet fra Barca til Juventus i sommer, når catalanerne gæster Juventus Stadium. Det bliver helt sikkert ikke et glædeligt møde for Arthur, der blev smidt ud af Barca.

I sommeren 2018 blev Arthur købt som det helt store midtbanetalent i brasilianske Gremio. Han fik med det samme prædiktatet 'den nye Xavi' og sammenlignerne var da også helt til at forstå i hans første sæson i klubben. Den anden sæson var bare ikke god og derfor blev han pludselig solgt.

Heller ikke i Juventus har Arthur indtil nu kunne finde melodien, da det kun er blevet til fem kampe indtil videre. Det virker da heller ikke til, at Andrea Pirlo har den store tiltro til brasilianeren, da han forleden kom med denne udtalese om Arthur: 'Han er en en speciel spiller, med egenskaber fra spansk fodbold. Hans spil er meget kort og passer til Barcelona. Han ser meget lidt fremad og rører bolden for meget, mens han i konkrete situationer kunne accellerere. Det er noget vi arbejder på' udtalte han.

Onsdag aften får Arthur så måske muligheden for at modbevise Barca og overbevise Andrea Pirlo om sine kvaliteter, når Juventus og Barca brager sammen i Champions League, hvis altså midtbanespilleren kommer til at få spilletid i kampen.

.:FORSIDE:.